Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ματθίλδη Μαγγίρα: Τώρα και σκηνοθέτης


Η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Παναγιώτης Καποδίστριας και οι μαθητές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", σας προσκαλούν στο θέατρο "Λάμπρος Κωνσταντάρας" (Κουντουριώτου 40 - Αιγάλεω), στην ανατρεπτική παράσταση,...
"OLA_KOLAZ.GR", την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 στις 21:00. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.


ΗΘΟΠΟΙΟΙ (με σειρά εμφάνισης):

Βίλλυ Κωτούλα

Θάλεια Τζίμκα

Πάρης Κλαρνέτατζης

Λητώ Συμβουλίδου

Σταυρούλα Δάμπαλη

Μαρία Βανιώτη

Κωνσταντίνος Παλίλης

Αργύρης Γιαμάλογλου

Σταυριανή Σιδέρη

Γιούλη Μακρή

Νικολέτα Παράσχη

Guest stars: Ματθίλδη Μαγγίρα, Παναγιώτης Καποδίστριας

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ματθίλδη Μαγγίρα

ΚΕΙΜΕΝΑ (με αλφαβητική σειρά): Μαρία Βανιώτη, Αργύρης Γιαμάλογλου, Σταυρούλα Δάμπαλη, Μάγδα Καπριανού, Πάρης Κλαρνέτατζης, Ανδρέας Κριτσιμάς, Βίλλυ Κωτούλα, Ελίνα Λαγουδάκη, Γιούλη Μακρή, Κωνσταντίνος Παλίλης, Νικολέτα Παράσχη, Σταυριανή Σιδέρη, Λητώ Συμβουλίδου, Θάλεια Τζίμκα, Χρήστος Χαρακόπουλος, Λυδία Ψαραδέλλη.

ΣΚΗΝΙΚΑ - ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Χαριτίνη Τσικούρα

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λητώ Συμβουλίδου

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Αργύρης Γιαμάλογλου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" - www.tabula.gr

ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ:

Η φετινή χρονιά με βρήκε καθηγήτρια του μαθήματος Devised Theatre ή αλλιώς Συγγραφή Αυτοσχεδιαστικού Κειμένου στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa". Σʼαυτό το μάθημα μάθαμε πώς να δημιουργούμε αυτοσχεδιάζοντας, μέσω ενός παιχνιδιού από άρθρα, από χαρακτήρες κλπ..

Η παράστασή μας ονομάζεται "OLA-KOLAZ.gr" και βασίζεται σε μια εργασία που ζητούσε από τους σπουδαστές να θεατροποιήσουν τα άρθρα που τους ενέπνευσαν το 2011. Τα βάλαμε κάτω και κάναμε την απόπειρα μιας παράστασης.

Το μεγαλύτερο στοίχημα που έβαλα γιʼ αυτή την παράσταση είναι ότι οι σπουδαστές της "Tabula Rasa", τα δικά μου παιδιά, θα μυηθούν στην υποκριτική τέχνη। Παίζουν τα ίδια τους τα κείμενα και πιστεύω ακράδαντα ότι αυτότο μάθημα θα είναι τόσο δυνατό γιʼ αυτούς που θα τους κάνει ακόμη πιο σπουδαίους στην τέχνη της συγγραφής...

http://www.inews.gr